ÖRÖMHÍR és JELENTŐS NYITÁSI KEDVEZMÉNY
ÚJ CQB BUNKERHARC PÁLYA

ÚJ „épületharc/közelharc” pályát nyitottunk a megszokott Kiskőrösi úti telephelyünkön! 
FIGYELEM! Hétköznapi ( H-CS) foglalásodnál 24% kedvezményt kaphatsz a CQB24 kuponkód megadásával!
A Lézerharc Kecskemét büszkén jelenti be, hogy megnyitotta kapuit a vadonatúj CQB Bunkerharc pályája – egy hely, ahol az adrenalinszint a maximumra kapcsol! Készülj fel egy olyan élményre, amit még nem tapasztaltál: mostantól az interaktív célpontok is a játék részét képezik, így még valósághűbbé és izgalmasabbá téve a csatát.
Mit kínál a CQB Bunkerharc Kecskeméten?
Új 300m2-es innovatív pálya, tele rejtekhelyekkel és stratégiai pontokkal.
Interaktív célpontok, amelyek új szintre emelik a „közelharc” játékélményt.
Kihívás és izgalom minden korosztály számára.
Ideje tesztelned a taktikai képességeidet és a reakcióidődet egy olyan környezetben, ahol minden fordulóban új meglepetés vár!
Ne hagyj ki egy percet sem az akcióból! Foglalj pályát még ma, és legyél az elsők között, akik kipróbálják a Kecskeméti Lézerharc új CQB Bunkerharc „közelharc” pályáját. Várunk minden bátor harcost és kalandort, aki készen áll arra, hogy belevágjon az év egyik legizgalmasabb lézerharc kalandjába.
Foglalásodat könnyedén és gyorsan intézheted weboldalunkon: 
https://lezerharc-kecskemet.booked4.us/  kupon kód: CQB24
Találkozzunk a Lézerharc Kecskemét új pályáján, ahol nem csak a győzelem, de az élmény is garantált!

A CQB-ról bővebben:

A CQB rövidítés az angol close quarters battle kifejezésből származik, ami „épületharc / közeli térben való harcot” jelent. Ezek speciális módszerek, amelyeket képzett rendőrök, katonai egységek fejlesztettek ki.

CQB játékszabályok

 A szűk helyeken zajló játékokat általában ott szervezik, ahol sötét, szűk folyosók vannak, valamint helyiségek egész hálózata. Általában elhagyatott épületekről, bunkerekről van szó. Ezeken a helyeken speciális elrendezést alakítanak ki, melynek köszönhetően lehetőség nyílik a CQB karakterének megfelelő játék megszervezésére. A CQB játékoknak is lehetnek különféle forgatókönyvei. Például a résztvevők két vagy több csapatra oszthatók, terroristákként és különleges műveleti haderőként játszhatnak, vagy szimulálhatnak egy épület elleni támadást, fegyveres harcot terroristákkal, néha a túszmentés feladatát is hozzáadva.

Az ilyen típusú játékokban a csapatok általában kisebbek ( 2v2, 3v3, 4v4… max 5v5) mint a nagyobb területeken, szabadban. Sőt, az eszközök mérete, tűzereje is korlátozott, s ami a legfontosabb, hogy nem automata beállításokkal játszunk.