A LÉZERHARC-KECSKEMÉT célja, hogy minden játékosa az ARÉNÁBAN eltöltött játékidőt kellemesen és biztonságosan töltse el.

A játékosok a LÉZERHARC játékra történő foglaláskor, de legkésőbb a Lézerharc játékmesterek játékra vonatkozó tájékoztatását követően és a pályára lépést megelőzően kötelesek a LÉZERHARC-KECSKEMÉT Házirendjét elfogadni és azt betartani.

A LÉZERHARC-KECSKEMÉT területén Tilos a dohányzás!

A LÉZERHARC pálya területére alkohol, gyógyszer, drog vagy más tudatmódosító szer hatása alatt belépni tilos!

A pálya területén étel és ital fogyasztása nem megengedett!

A pálya használatához előzetesen online vagy telefonon foglalt időpontot a Felhasználó, foglaló megfizetésével köteles véglegesíteni. A megváltott belépőjegy egyszeri használatra jogosít.

Foglalás leadásakor a Felhasználó a LÉZERHARC-KECSKEMÉT Általános Szerződési Feltételeit elfogadja, a foglalás egyedi megállapodásnak minősül.

A LÉZERHARC pályát 7 éven aluli gyermek nem használhatja!

Ha a Felhasználó a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, az adott foglalót elveszíti.

A Felhasználó köteles a játékban résztvevő személyek száma alapján számított szolgáltatási díjat megfizetni.

A Felhasználó a szolgáltatást kizárólag saját felelősségére és kizárólag akkor veheti igénybe, ha arra alkalmas állapotban jelenik meg.

A Szolgáltató jogosult a Felhasználót a játékból kizárni vagy akár a Foglalás alapján létrejött Szerződéstől elállni, ha úgy ítéli meg, hogy a Felhasználó nincs a Házirendben meghatározott állapotban.

Értékes tárgyak, szemüvegek, ruhák és egyéb vagyontárgyak megrongálódásáért vagy elveszítéséért a LÉZERHARC-KECSKEMÉT semmilyen felelősséget nem vállal.

A LÉZERHARC-KECSKEMÉT játékmesterei a játék megkezdése előtt minden esetben ismertetik a játék szabályait, valamint a felszerelések használatát a Felhasználókkal és a betartandó biztonsági előírásokat.

A játék során szerzett esetleges sérülésekért a Szolgáltató nem felel.

A lézerfegyvereket kizárólag játékra lehet használni, egymás testi épségének sértése vagy veszélyeztetése tilos!

A LÉZERHARC játékmestereinek utasításait minden esetben követni kell!

A Házirend és az ÁSZF rendelkezéseit sértő, erőszakos, agresszív, játékszabályokat be nem tartó személyt a LÉZERHARC munkatársa jogosult a játékból kitiltani és felszólítani a pálya elhagyására.

A késői érkezésből eredő problémákért, késés miatti rövidebb játékidőért a LÉZERHARC-KECSKEMÉT nem felel.

Szándékos rongálás és károkozás rendőrségi feljelentést von maga után.

A Felhasználó és a vele érkező vendégek a LÉZERHARC Arénába való belépéssel hozzájárulnak ahhoz, hogy a LÉZERHARC területén készült csoportos fotókat vagy videókat, melyen a Felhasználó szerepel a Szolgáltató promóciós célra felhasználja.

Jó szórakozást kívánunk valamennyi játékosunknak!